Αθλητικά

Κιμ Γκλας: Σοκαριστική επίθεση στην Ολυμπιονίκη από άστεγο

Θύμα άγριας επίθεσης από άστεγο έπεσε η Ολυμπιονίκης Κιμ Γκλας, η οποία είχε διακριθεί με την εθνική ομάδα βόλεϊ των ΗΠΑ.

Η 37χρονη Κιμ Γκλας, η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 με την εθνική ομάδα βόλεϊ των ΗΠΑ, δέχθηκε επίθεση στο Λος Άντζελες από άστεγο.

Συγκεκριμένα, η Γκλας ήταν με μία φίλη της, όταν άστεγος την πλησίασε και την τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο. Η Αστυνομία βρήκε τον άνδρα που επιτέθηκε στην παλαίμαχη βολεϊμπολίστρια και μένει να φανεί ποια ήταν τα αίτια της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι η πρώην αθλήτρια στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς δεν θα χρειαστεί επεμβάσεις για να αναρρώσει από τα κατάγματα που υπέστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα