Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ Αρης

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ Αρης

Κοντά σε παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν σήμερα παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Αρη. Κίνηση ενταγμένη στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής δράσης των «κίτρινων», που «τρέχει» όχι μόνο σε περίοδο εορτών. Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι καλαθοσφαιριστές του μοίρασαν δώρα και πολλά χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς στην Παιδιατρική και την Παιδοχειρουργική Πτέρυγα του ιδρύματος, ευχόμενοι σε όλους να βρίσκονται το ταχύτερο δυνατό στα σπίτια τους.

«Αυτή η επίσκεψη, που έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο από τον Αρη, δίνει κουράγιο και πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά μας. Δεν ξέρετε πόσο περιμένουμε αυτήν την επίσκεψη. Η σχέση μας με τον Αρη είναι πολύ στενή. Η μπάλα που μας είχε προσφέρει ο Αρης πριν από χρόνια, ακόμα κοσμεί την αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έχουμε την ομάδα του Αρη εδώ και της ευχόμαστε να συνεχίσει τις αγωνιστικές επιτυχίες», ανέφερε, καλωσορίζοντας τους «κίτρινους», ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Βασίλης Παππάς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, με τη σειρά του, επισήμανε: «Είναι μία καθιερωμένη επίσκεψη, την οποία πραγματοποιούμε με μεγάλη χαρά. Τέτοιες επαφές λειτουργούν αμφίδρομα. Δίνουμε δύναμη στα παιδιά, αλλά από την πλευρά μας παίρνουμε δύναμη, ελπίδα και κουράγιο από αυτά. Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες επισκέψεις στην περίοδο των εορτών και μακάρι να μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε