Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλέι Τόμπσον: Προπονήθηκε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έπειτα από 2,5 χρόνια

Κλέι Τόμπσον: Προπονήθηκε με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έπειτα από 2,5 χρόνια

Ο Κλέι Τόμπσον έχει πάρει το… ελεύθερο για να ξεκινήσει τις κανονικές προπονήσεις στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με σκοπό να επιστρέψει στη δράση την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή. Ο Κλέι Τόμπσον προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους Γουόριορς έπειτα από 2.5 χρόνια, αφήνοντας… πίσω τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη.

Θυμίζουμε ότι ο… υπαρχηγός των Γουόριορς είχε πάθει ρήξη χιαστού το 2019, στους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς. Στην συνέχεια, πριν την έναρξη της σεζόν 2020/21, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνοντας ολόκληρη την περσινή σεζόν.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Και μόνο που τρέχω το γήπεδο και παίζω μπάσκετ, είναι ευλογία κάνει το να έρχομαι και να δουλεύω εύκολο. Το βαρετό κομμάτι είναι πίσω μου” δήλωσε ο ίδιος μετά την πρώτη προπόνησή του, για να προσθέσει: “Πλέον πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση. Πρέπει να κάνω υπομονή επειδή συχνά υπερβάλλω, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ”.

Να αναφέρουμε ότι αν και το νούμερο της φανέλας του Κλέι Τόμπσον είναι το 11, ο παίκτης των Γουόριορς προπονείται φορώντας το 77, με αφορμή την μη υποψηφιότητα του στους 75 καλύτερους -έγιναν 76 λόγω ισοψηφίας- παίκτες στην 75χρονη ιστορία του NBA.

Τη συγκεκριμένη… πλάκα, την έκαναν στον Τόμπσον οι συμπαίκτες του…

Ένα ρεπορτάζ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέφερε ότι ο Τόμπσον θα επέστρεφε στο ρόστερ την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, αν και ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ είπε τα εξής:

«Δεν έχουμε ημερομηνία-στόχο. Έχουμε μερικές εβδομάδες μπροστά μας που θα συνεχίσουμε να τον ελέγχουμε. Θα συνεχίσει να προπονείται στο 5 επί 5 όσο πιο συχνά γίνεται, ώστε να χτίσει την απαιτούμενη αντοχή. Και πιστεύω ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες θα Θα μπορέσουμε επιτέλους να βρούμε μια ημερομηνία-στόχο, αλλά δεν την έχουμε αυτή τη στιγμή».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις