Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κόκκινη… Πλατεία! Με “διπλό” στην Ν. Σμύρνη ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δυο κόκκινα γκολ, δυο κόκκινες κάρτες (όχι απ’ ευθείας), τα νεύρα στα κόκκινα, ένταση, κάποιες λανθασμένες υπόδειξεις και νίκη για τον Ολυμπιακό! Η Νέα Σμύρνη ήταν δεδομένα μια δύσκολη έδρα, το ήξεραν οι “ερυθρόλευκοι”, οι οποίοι επικράτησαν του Πανιωνίου 2-0, ενώ είχαν και δοκάρι.

Το live του αγώνα.

Ο Πανιώνιος είχε παράπονα από τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου, ενώ ο Ολυμπιακός έπιασε κορυφή με 12 βαθμούς. Βέβαια, δεν έχει αγωνιστεί ακόμη ο Παναθηναϊκός… και το πρωτάθλημα παίρνει “φωτιά”!

Ο Μποτία στο 15΄ και ο Μιλοβόγεβιτς στο 64΄ με μαγική εκτέλεση φάουλ πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

Ο Πανιώνιος αν και μπήκε καλά στο ματς ο Ολυμπιακός γρήγορα αντέδρασε και φάνηκε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Οι “κυανέρυθροι” πριν τους κλείσει ο αντίπαλός τους, διαμαρτυρήθηκαν στο 13′ για οφ σάιντ που λανθασμένα δόθηκε στον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Δυο λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ από μία στημένη φάση. Ο Μαριν εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλμπέρτο Μποτία με φανταστική κεφαλιά έγραψε το 0-1 στο 15΄. Συνεχίστηκε το σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη στον Ρέτσο.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο ακόμη πιο νευρικό δεύτερο ημίχρονο. Στο 61ο λεπτό ο Ελιουνούσι έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Ρέτσου στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο νεαρός των “ερυθρόλευκων” έστειλε την μπάλα άουτ.
Τρία λεπτά μετά, ο Μιλιβόγεβιτς με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό και στο 72ο λεπτό ο Τσόρι Ντομίνγκες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Στα τελευταία 15 λεπτά άναψαν τα… αίματα και το ματς έγινε “ροντέο”. Τζαρτζαρίσματα και μαρκαρίσματα με νεύρα και διαμαρτυρίες, ενώ στο 75′ ο Ρέτσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (μάρκαρε τον Φούντα).
Ο Βλάχος είδε κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) στο 88′ γιατί τράβηξε τον Τσόρι. Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος χρειάστηκε να διακόψει το παιχνίδι  όταν ο Μασούντ έκανε θέατρο (έπεσαν και αντικείμενα από την εξέδρα)… Αντέδρασε ο Ντομίνγκες και ο Φούντας που είχε ρόλο… πυροσβέστη την πλήρωσε με κίτρινη κάρτα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Γκιοάτα, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88΄ Ενγκόγκ), Μασούρας (68΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Σοτζάεϊ, Φούντας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Μαρίν (65΄ Ντομίνγκες), Σεμπά (78΄ Βιάνα), Ιντέγε (90+1΄ Καμπιάσο)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε