Αθλητικά

“Κόλλησαν” Ντόρτμουντ και Μπάγερν! Αμείωτο το ενδιαφέρον… (VIDEO)

Το μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα δεν είχε νικητή, κάτι που κράτησε σταθερή τη διαφορά της Μπάγερν από την Ντόρτμουντ - Την αντεπίθεση για έξοδο στην Ευρώπη συνεχίζει η Βόλφσμπουργκ.

Ντόρτμουντ και Μπάγερν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο κατάμεστο Signal Iduna Park (0-0) κι έτσι Βαυαροί παρέμειναν στην κορυφή με +5 από τους Βεστφαλούς και εξακολουθούν να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Το ντέρμπι είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο 45λεπτο η Μπάγερν ήταν το απόλυτο αφεντικό, άγγιξε το γκολ, όμως στη μεγαλύτερή της φάση στο 64′ είδε τον Μπουρκί και το δοκάρι του να σταματούν το σουτ του Βιδάλ.

Από τις υπόλοιπες σαββατιάτικες αναμετρήσεις της Μπουντεσλίγκα ξεχώρισε το 3-3 στο Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 3-0 με χατ-τρικ του Κου Για-Τσέολ και την Μπάγεν να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Η Σάλκε νίκησε στην Κολωνία (2-1) και ανέβηκε στην 4η θέση, καθώς η Γκλάντμπαχ έχασε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ η Στουτγκάρδη επικράτησε με 5-1 της Χόφενχαϊμ και η Βέρντερ με 4-1 του Ανόβερο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα