Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Κόλλησε” η Κράσνονταρ πριν τον επαναληπτικό με ΠΑΟΚ

“Κόλλησε” η Κράσνονταρ πριν τον επαναληπτικό με ΠΑΟΚ
Intime.gr

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να… φτιάξει την ψυχολογία του ενόψει της μεγάλης ρεβάνς με την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League αλλά κάτι ανάλογο ισχύει και για την ομάδα από την Ρωσία.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο ρωσικό πρωτάθλημα μετά από δύο σερί νίκες είχε το Σάββατο (26/09) η Κράσνονταρ, λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, για τα play off του Champions League.

Τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η Κράσνονταρ αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Σότσι (1-1) και με 15 βαθμούς σε 9 αγώνες βρίσκεται στο -5 από τις Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας που «μοιράζονται» την κορυφή.

Βόλος – ΠΑΟΚ: “Πέταξε” ξανά βαθμούς! Αλλαγμένος και “πληγωμένος” πριν την Κράσνονταρ (video)

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Κρίστιαν Νομπόα, με την Κράσνονταρ να βρίσκει δίχτυα στο 59’ με τον Σεργκέι Πετρόφ.

Η ρωσική ομάδα έμεινε έτσι αήττητη για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα της χώρας της, αλλά αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στο συγκεκριμένο διάστημα.

Βόλος – ΠΑΟΚ: Ο εκνευρισμός του Κρέσπο με το χαρτί του Φερέιρα (video)

Συνολικά, στις εννιά πρώτες αγωνιστές, η Κράσνονταρ έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την 3η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στο -5 από τις πρωτοπόρους Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας.

Η ενδεκάδα της Κράσνονταρ:

Σαφόνοφ, Πετρόφ (82΄ Κουτονόι), Ντα Σίλβα Πανταλεάο, Μαρτίνοβιτς, Σμολνίκοφ, Βιλένα (56΄ Ραμίρες), Όλσον (46΄ Καζίνσκι), Κλάεσον, Ούτκιν, Καμπελά, Μπεργκ (75΄ Σουλεϊμάνοφ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις