Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κολοσσός – Παναθηναϊκός: “Κάρφωσε” τη διαιτησία ο Λυκογιάννης! “Όλοι είδαν τη συνέβη”

Κολοσσός – Παναθηναϊκός: “Κάρφωσε” τη διαιτησία ο Λυκογιάννης! “Όλοι είδαν τη συνέβη”

Ο Κολοσσός Ρόδου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ηττήθηκε με 72-71 στο Βενετόκλειο, για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Άρης Λυκογιάννης άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία, μετά το τέλος του αγώνα των “θαλασσί” με τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο.

«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δικαιούμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως με βάση την εικόνα του ματς και του δευτέρου ημιχρόνου. Αντέξαμε στην σκληρή άμυνα του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, όλος ο κόσμος είδε την προσπάθειά μας και τι ακριβώς συνέβη. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στον Παναθηναϊκό.

Στόχος μας είναι τα πλέι οφ και να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ώστε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, το θέμα είναι να σε αφήνουν να είσαι ανταγωνιστικός και να μη φοβούνται. Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα για το 2018», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις