Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Η επενδυτική κίνηση που άφησε ένα τεράστιο ποσό στην οικογένειά του

Ο μεγάλος σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες μίλησε και πάλι
Reuters

Δεν ήταν απλά ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν και ένα σημαντικό επιχειρηματικό μυαλό. Μια από τις επενδυτικές κινήσεις που είχε κάνει, θα αφήσει ένα μεγάλο ποσό στην οικογένεια του.

Φαίνεται πως… δικαιώθηκε για την επιλογή του. Δυο χρόνια πριν την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, ο Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισε να επενδύσει -τον Μάρτιο του 2014- το ποσό των 6 εκατ. δολαρίων στο ενεργειακό ποτό BodyArmor (για το 10% των μετοχών).

Μάλιστα τον Μάρτιο του 2019 ο Κόμπι Μπράιαντ είχε σκηνοθετήσει τη διαφημιστική καμπάνια του BodyArmor στην οποία μετείχαν τ΄΄οσο ο Τζέιμς Χάρντεν όσο και το Ντόνοβαν Μίτσελ.

Το 2018 ο “Black Mamba” είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 200 εκατ. δολάρια, αφού η Coca Cola αγόρασε το 15% των μετοχών της εταιρίας, εκτοξεύοντας την αξία της BodyArmor.

Τώρα όμως, η Coca Cola ανακοίνωσε την αγορά και του υπόλοιπου μεριδίου της Body Armor έναντι του ποσού των 5.6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κι απ’ αυτό το ποσό τα 400 περίπου εκατομμύρια (σύμφωνα με κάποιες άλλες εκτιμήσεις είναι πολλά περισσότερα) θα δοθούν στην οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις