Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κωνσταντινοπούλου για τη νίκη της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας: «Είναι λες και ζω σε ένα όνειρο»

Κωνσταντινοπούλου για τη νίκη της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας: «Είναι λες και ζω σε ένα όνειρο»

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και μίλησε γι’ αυτή τη μοναδική επιτυχία.

Με πλήθος κόσμου στις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου να τις περιμένεις και μία εκπληκτική ατμόσφαιρα εισήλθαν στο στάδιο οι πρώτες γυναίκες μαραθωνοδρόμοι που κέρδισαν στις θέσεις τους στο βάθρο του.

Αφού απόλαυσε το θερμό χειροκρότημα των ανθρώπων που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο, για την πρωτιά της στον 39 Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η 26χρονη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Χάρηκα πάρα πολύ, δεν το πίστευα. Κοιτούσα συνέχεια πίσω και έλεγα δεν μπορεί να είμαι πρώτη. Κοιτούσα αριστερά και δεξιά και έλεγα δεν μπορεί, κάτι έχει γίνει. Η αλήθεια είναι ότι το πλάνο μου ήταν να πάω πιο γρήγορα, αλλά είδα τη ζέστη και αποφάσισα να το πάω συντηρητικά. Βγήκε σε καλό.

Έλεγα μετά το 40ο χιλιόμετρο πώς δεν με ενδιαφέρει, θέλω μόνο να τερματίσω. Πονούσα παντού, με έπιασαν κράμπες. Αλλά μόλις είδα την κατηφόρα, πήρα δύναμη και ο κόσμος μου έδωσε δύναμη. Ήταν φοβερό συναίσθημα όταν μπήκα που ο κόσμος χειροκροτούσε και τους χαιρετούσα και εγώ. Ήταν απίστευτο. Είναι η δεύτερη φορά που τρέχω στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Πέρσι ήμουν 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα» ανέφερε η αθλήτριας του ΑΠΚ Νάπολης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις