Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Σε «στενό» κύκλο το τελευταίο αντίο

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Σε «στενό» κύκλο το τελευταίο αντίο
ΦΩΤΟ Intime

Στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε σήμερα (27/5) η κηδεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, παρουσία οικογενειακών του προσώπων και λίγων φίλων και συνεργατών. Το «παρών» έδωσαν μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στεφάνι έστειλε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία και πατέρα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο είπαν σήμερα (27/5) η οικογένειά του και ελάχιστοι φίλοι, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Τη σορό του εκλιπόντος, που πέθανε την Δευτέρα (24/5), συνόδευσαν οι γιοι του, Παναγιώτης και Γιώργος, ο αδελφός του Θεόδωρος και η σύζυγός του, Γιάννα Δασκαλάκη, ενώ την εξόδιο ακολουθία έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Έπειτα από παράκληση της οικογένειας, αντί για στεφάνια κατατέθηκαν χρήματα στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Ωστόσο, με στεφάνι τίμησαν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλο ο Πθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες, ενώ στην κηδεία έδωσαν το «παρών» πολλά μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός (διοίκηση, προπονητές, παίκτες), και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις