Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κοντά σε Ντάντας ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Κοντά σε Ντάντας ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τιάγκο Νταντάς, σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol αναφέρει ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός με την φανέλα της Τοντέλα, πρόκειται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Τιάγκο Ντάντας επανέρχεται στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ, με τον Ζοζέ Μπότο να γνωρίζει πολύ καλά τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φαίνεται πως πρόκειται να υπογράψει ο Τιάγκο Ντάντας.

Σύμφωνα με το Maisfutebol, η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Μπενφίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η μετακόμιση του Ντάντας στη Θεσσαλονίκη είχε ήδη τεθεί στις αρχές της χρονιάς και πλέον είναι κοντά στην ολοκλήρωση της.

Ο μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λουζ μέχρι το 2024, είναι η ενίσχυση που επιθυμεί ο Ζοσέ Μπότο, πρώην επικεφαλής του σκάουτινγκ της Μπενφίκα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ λατρεύει την περίπτωση του 21χρονου μέσου και γι’ αυτό θέλει να τον αποκτήσει για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Ο Τιάγκο Ντάντας ήταν δανεικός στην Τοντέλα την περασμένη σεζόν και έπαιξε 34 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε τέσσερα γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Να θυμίσουμε ότι εκτός από τους Βιεϊρίνια, Νέλσον Ολιβέιρα και Φιλίπε Σοάρες που ήταν ήδη στον ΠΑΟΚ, ο ελληνικός σύλλοογος έχει επισημοποιήσει και τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις