Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοντονής: Οι νόμοι θα τηρηθούν, δεν τίθεται θέμα Grexit

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής δήλωσε πεπεισμένος ότι θα τηρηθεί ο νέος αθλητικός νόμος και ότι δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο κ. Κοντονής -μετά την έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης- υποστήριξε πως θα επικρατήσει η λογική:

«Είχαμε μια πολύωρη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων για την απόλυτη εφαρμογή της νομοθεσίας. Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων.
Θεωρώ ότι με καλή πίστη και κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε».
Για το ενδεχόμενο Grexit ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν.
Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».

Για την επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, είπε: «Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία χθες και θα τα πούμε και από κοντά την επόμενη εβδομάδα» και σε ερώτηση για το θέμα του ορισμού τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και η ΕΠΟ δεν τον τηρεί, ο κ. Κοντονής, απάντησε: «Αυτά θα σας τα πει ο κ. Γκιρτζίκης, εγώ δεν έχω να σας πω κάτι».

Ο πρόεδρος του, Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος είπε κατά την έξοδό του ότι δεν τίθεται: «Κανένα θέμα αποκλεισμού από την Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε