Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κόρη Μαραντόνα: «Έκανα εμετό όταν άκουσα το ηχητικό ντοκουμέντο»

Κόρη Μαραντόνα: «Έκανα εμετό όταν άκουσα το ηχητικό ντοκουμέντο»
Reuters

Οι διάλογοι του προσωπικού του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με την ψυχίατρο Αγουστίνα Κοσάτσοφ ήρθαν στο… φως και ερευνώνται για ιατρική αμέλεια.

Έχουν περάσει δύο μήνες από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και στην Αργεντινή έχει ξεσπάσει σάλος με τους διαλόγους του γιατρού του, Λεοπόλδο Λούκε με την Αγουστίνα Κοσάτσοφ (ψυχίατρος η οποία παρακολουθούσε τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου).

Οι συνομιλίες τους μέσω τηλεφώνου, την ώρα που ο πρώτος πήγαινε στο σπίτι όπου ο Μαραντόνα πέθανε, είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Infobae» και δημιούργησαν τεράστια ερωτηματικά σχετικά με τη φροντίδα που είχε ο Μαραντόνα.

Click4more: Σοκάρουν τα λόγια του γιατρού του Μαραντόνα, «Θα χ@@εί πεθαίνοντας ο χοντρός»

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , ηκόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, έδειξε τον αποτροπιασμό της για το συμβάν.

“Μόλις άκουσα τα ηχητικά ντοκουμέντα ανάμεσα στο Λούκε και την ψυχίατρο και έκανα εμετό. Το μόνο που ζητάω από τον Θεό είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει” ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον δικηγόρο του πατέρα της Ματίας Μόρλα, που φέρεται να σύστησε τον Λούκε στον Μαραντόνα: “Ας μην ξεχνάμε ποιος ότι ο άνθρωπος που σύστησε τον Λούκε στον πατέρα μου και του έδινε μισθό ήταν ο Ματίας Μόρλα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις