Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορμπεράν για Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θετικό ότι παλέψαμε μέχρι τέλους»

Κορμπεράν για Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θετικό ότι παλέψαμε μέχρι τέλους»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας  παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Ελ Αραμπί να λυτρώνει στο 86 την ομάδα του Κορμπεράν.

Ο Κάρλος Κορμπεράν στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μέχρι τέλους απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Παράλληλα ο Κορμπεράν, τόνισε ότι στόχος είναι ο Ολυμπιακός να φτάσει στο ανώτατο δυνατό επίπεδο στο επόμενο διάστημα.

Οι δηλώσεις του Κορμεπράν

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά. Τη βελτιώσαμε αρκετά, όμως σε κάποιες στιγμές του αγώνα δεν ήμασταν καλοί, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Έτσι δεν μπορείς να δείξεις τη συμπεριφορά που θα κερδίσει το παιχνίδι. Αφού δεχτήκαμε το γκολ η ομάδα θα μπορούσε είτε να χάσει την αυτοπεποίθηση, είτε να πολεμήσει. Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα δεν τα παράτησε, πάλεψε μέχρι τέλους. Αυτό είναι θετικό»
Για το αν θέλει να δει βελτίωση στη συνέχεια: «Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν όλα πήγαιναν καλά είναι ξεκάθαρο πως δεν θα ήμουν εδώ».
Για το τι είπε στους παίκτες του: «Τους είπα ό,τι είπα σε εσάς. Ότι είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους αλλά ότι σε κάποια σημεία δεν καταφέραμε να αμυνθούμε ή να επιτεθούμε. Αυτό μας δυσκόλεψε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις