Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κορονοϊός: Έκκληση για βοήθεια από τον θρυλικό Ισπανό οπαδό Μανόλο (video)

Κορονοϊός: Έκκληση για βοήθεια από τον θρυλικό Ισπανό οπαδό Μανόλο (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Μανόλο αποτελεί ίσως τον πιο διάσημο οπαδό στον πλανήτη και μαζί με το ταμπούρλο του είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες στις κερκίδες των γηπέδων στην Ισπανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ο κορονοϊός όμως φαίνεται ότι έχει “χτυπήσει” τον Μανόλο οικονομικά, καθώς στο διάστημα αυτό έχει αναγκαστικά κλειστό το μαγαζί του, με αποτέλεσμα να κάνει έκκληση για βοήθεια και να σκέφτεται ακόμη και να πουλήσει το ιστορικό του ταμπούρλο.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μανόλο παίρνει μια σύνταξη της τάξης των 800 ευρώ, αλλά πάνω από τη μισή πηγαίνει στην υποθήκη του σπιτιού και στην πραγματικότητα ζει με τα χρήματα από το μπαρ του, που είναι σαν… αθλητικό μουσείο στη Βαλένθια, λίγο έξω από το γήπεδο “Μεστάγια”.

Η έκκληση του Μανόλο

«Θα πρέπει να πουλήσω το ταμπούρλο για να μπορέσω να φάω. Πάντα έλεγα ότι ποτέ δεν θα το πουλούσα, αλλά κάποιες φορές μου πρόσφεραν χρήματα γι’ αυτό και ίσως το βγάλω σε δημοπρασία… Δεν ξέρω τι θα κάνω. Παρακαλώ, ζητώ βοήθεια σε όλους: Τύπο, ομάδες, φιλάθλους.

Έχασα πολλά χρήματα αυτούς τους τελευταίους μήνες επειδή δεν μπόρεσα να ανοίξω. Και όταν επιτραπεί να ανοίξουν τα μαγαζιά, με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δεν ξέρω αν θα μπορώ» σχολίασε σχετικά ο θρυλικός οπαδός της Ισπανίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις