Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός: Στον… αέρα το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός!

Κορονοϊός: Στον… αέρα το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός!
ΦΩΤΟ Intime

Σχεδόν αδύνατον μοιάζει να διεξαχθεί, τουλάχιστον στο Μιλάνο, η αναμέτρηση μεταξύ της Αρμάνι και του Ολυμπιακού (12/3) για την Euroleague, καθώς η εξάπλωση του κορονοϊού έχει πάρει πλέον δραματικές διαστάσεις στην Ιταλία.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Ιταλία, καθώς ο κορονοϊός έχει κοστίσει τη ζωή σε 233 ανθρώπους, ενώ το τελευταίο 24ωρο υπάρχουν 1.145 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο αθλητισμός περνάει φυσικά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, καθώς πλέον οι κεκλεισμένων των θυρών αγώνες δεν αποτελούν λύση και υπάρχουν σκέψεις για μεταφορά ή πλήρη αναβολή τους.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα συμβεί και με την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, για την 29η αγωνιστική της Euroleague, που είναι προγραμματισμένη για τις 12/3, αφού μεταξύ άλλων και το Μιλάνο, βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδος από αυτή να επιτρέπεται πολύ δύσκολα. 

“Ολόκληρη περιοχή της Λομβαρδίας και 11 ακόμη περιοχές μπήκαν σε “κόκκινο συναγερμό” εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στην Ιταλία. Η είσοδος ή έξοδος από την περιοχή γίνεται μόνο είτε για πολύ σοβαρούς λόγους, είτε για λόγους που δεν ακυρώνονται. Πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα διεξαχθούν αγώνες εκεί”, ανέφερε σε σχετικό “τιτίβισμά” του ο δημοσιογράφος του “Sportando”, Εμιλιάνο Κάρκια.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις