Σάββατο, 1 Ιουν.
28oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η Λίβερπουλ δεν επιστρέφει χρήματα σε οπαδούς της Ατλέτικο που δεν πήγαν Αγγλία

Κορονοϊός: Η Λίβερπουλ δεν επιστρέφει χρήματα σε οπαδούς της Ατλέτικο που δεν πήγαν Αγγλία
ΦΩΤΟ Reuters

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση που φαίνεται να πήρε η Λίβερπουλ, ώστε να την επιστρέψει τα χρήματα των εισιτηρίων στους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο “Άνφιλντ” λόγω κορονοϊού, για τη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων στη φάση των “16” του Champions League.

Οι αποφάσεις της διοίκησης της Λίβερπουλ εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού δεν δυσαρεστούν μόνο τους οπαδούς της ομάδας, αλλά προκαλούν πολύ άσχημη εντύπωση και απορία διεθνώς.

Μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα πληρωθούν κανονικά οι εργαζόμενοι του συλλόγου, με το Κράτος να αναλαμβάνει την αποπληρωμή του 1/5 του μισθού τους, σήμερα (6/4) έρχεται άλλη μία απόφαση που αποτελεί “μαύρη κηλίδα” στην ιστορία των “κόκκινων”.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Λίβερπουλ αρνήθηκε επιστρέψει τα χρήματα σε 290 οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης οι οποίοι αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Αγγλία και το “Άνφιλντ”, για τη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων στη φάση των “16” του Champions League, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Μετά την ανακοίνωση αυτής της απόφασης η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρωτοβουλία να καλύψει αυτή τα χρήματα των 290 εισιτηρίων επιστρέφοντας στους οπαδούς των “ροχιμπλάνκος” τα χρήματά τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις