Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός: Κλοπ για πρωθυπουργός! Κατάλαβε τον κίνδυνο πριν τον Μπόρις Τζόνσον

Κορονοϊός: Κλοπ για πρωθυπουργός! Κατάλαβε τον κίνδυνο πριν τον Μπόρις Τζόνσον
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αγγλία πλήττεται σημαντικά από τον κορονοϊό, μετά και τις αρχικές απερίσκεπτες αποφάσεις του πρωθυπουργού της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος και αποφάσισε να πάρει μέτρα πολύ καθυστερημένα για την αντιμετώπισή του. 

Αντίθετα, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε σταθεί για μία ακόμη φορά στο… ύψος του, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του κινδύνου πολύ νωρίτερα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι, είχε χαρακτηρίσει “έγκλημα” την απόφαση να γίνει με κόσμο το Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης, από το οποίο και “εκτινάχθηκαν” τα κρούσματα του κορονοϊού.

«Μιλήσαμε λίγες μέρες μετά τον αγώνα. Μου είπε ότι η απόφαση να γίνει το ματς ήταν εγκληματική πράξη και νομίζω πως έχει δίκιο», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και προσέθεσε:

“Σήμερα, προτεραιότητα έχει η υγεία, να περιοριστεί ο ιός. Πότε θα αρχίσουμε ξανά, πότε θα τελειώσουμε, οι ημερομηνίες… Πιστέψτε με, δε με νοιάζουν. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το λιγότερο που σκέφτομαι. Ακούω ότι θα κόψουν μισθούς, θα αναστείλουν τις πληρωμές. Εμένα μου φαίνονται ατυχείς λύσεις. Σύντομα η οικονομία θα αλλάξει, σε όλα τα επίπεδα: Μικρότερα ποσά για τηλεοπτικά δικαιώματα, προπονητές και παίκτες θα λαμβάνουν λιγότερα, τα εισιτήρια θα κοστίζουν επίσης λιγότερα, διότι οι άνθρωποι θα λαμβάνουν χαμηλότερο εισόδημα. Επαναλαμβάνω, αυτό που μετράει τώρα είναι να αντιμετωπίσουμε τον ιό αποτελεσματικά. Μετά, φυσικά να ξαναρχίσουμε τη σεζόν. Αμήν»

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις