Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός: Μια ενδεκάδα με… κορονοηλίθιους σε αγγλικό δημοσίευμα (pic)

Κορονοϊός: Μια ενδεκάδα με… κορονοηλίθιους σε αγγλικό δημοσίευμα (pic)

Η γνωστή αγγλική εφημερίδα “The Sun” δημιούργησε μία δική της ενδεκάδα με ποδοσφαιριστές τους οποίους και χαρακτηρίζει… κορονοηλίθιους (Covidiots) για τις απίστευτες πράξεις τους την περίοδο που ο κορονοϊός “πλήττει” ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην ενδεκάδα συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ή έχουν περάσει από την Premier League και έγιναν είδηση κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ξεχωρίζει φυσικά ο Κάιλ Γουόκερ της Τότεναμ που μετά τη βόλτα με τον Γουέιν Ρούνεϊ κάλεσε και call girl στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να “απειλείται” ακόμη και η θέση του στην Εθνική Αγγλίας.

Κορονοϊός: Βαρύς “πέλεκυς” στον Γουόκερ για το πάρτι με call girls στην καραντίνα

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα των… κορονοηλίθιων έχει ο Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος παραβίασε την καραντίνα στην Ιταλία, οι Σερζ Οριέ, Μούσα Σισοκό και Ράϊαν Σεσενιόν της Τότεναμ που πήγαν μαζί για προπόνηση και οι Νικολά Πεπέ, Αλεξάντρ Λακαζέτ, Τσάκα και Νταβίντ Λουίζ της Άρσεναλ, για παρόμοιο λόγο.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει όμως και στον Ουμάρ Νιασέ, που συνελήφθη από την αστυνομία σε αυτοκίνητο με έναν φίλο του και δύο γυναίκες, αλλά και στον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος έπεσε θυμα ατυχήματος λίγο αφότου ζήτησε από τους οπαδούς να μείνουνε σπίτι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις