Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Μύλος” και στην Κύπρο για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος

Κορονοϊός: “Μύλος” και στην Κύπρο για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Ο κορονοϊός έχει ήδη οδηγήσει σε οριστική διακοπή, κάποια πρωταθλήματα στην Ευρώπη και το ίδιο εξετάζεται και στην Κύπρο, χωρίς να λείπουν και εκεί οι αντιδράσεις.

Η επικύρωση της βαθμολογίας πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες έχει αναγκαστικά και… χαμένους στη σεζόν, με την Ανόρθωση στην Κύπρο να ετοιμάζεται για προσφυγή, όπως συνέβη για παράδειγμα και στην Ολλανδία με τρεις ομάδες.

Κορονοϊός: “Πόλεμος” στην Ολλανδία με τρεις ομάδες να κάνουν προσφυγή κατά της Ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Ευγένιος Χαμπουλλάς, σχολίασε πως αν αποφασιστεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, αυτό θα πρέπει να γίνει με άλλους όρους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του θα κινηθεί νομικά εναντίον της διοργάνωσης.

«Η απαίτηση της Ανόρθωσης είναι να εφαρμοστεί η προκήρυξη στην ολότητά της σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος. Από την στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα και το επαναλαμβάνω όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη τα μεταξύ μας παιχνίδια για να ξεκαθαρίσει ποιος πάει Τσάμπιονς Λιγκ. Διακόπτεται το πρωτάθλημα και το μόνο που μένει είναι οι βαθμοί.

Και το λέει ρητά η προκήρυξη ότι αυτό το κριτήριο της ισοβαθμίας ενεργοποιείται όταν διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια. Είμαστε υπόχρεοι απέναντι στους μετόχους της Ανόρθωσης να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα. Και δεν ξέρω γιατί έχει ενοχλήσει η στάση μας. Διερωτώμαι τι θα έκαναν αυτοί εάν ήταν στη θέση μας. Θα το πράττω είτε είμαι αρεστός είτε όχι για την ομάδα που αγαπώ. Επέστρεψα στην Ανόρθωση για να διαφυλάξω τα συμφέροντά της».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις