Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Μύλος” στην Ισπανία και “απειλές” για το πρωτάθλημα

Κορονοϊός: “Μύλος” στην Ισπανία και “απειλές” για το πρωτάθλημα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο κορονοϊός συνεχίζει να “θερίζει” ζωές στην Ισπανία, αλλά το ποδόσφαιρο δεν έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο να επανεκκινήσουν τη La Liga.

Πολλές ομάδες είναι αντίθετες, καθώς ο κορονοϊός δεν έχει περιοριστεί σε πολλές πόλεις της χώρας, ενώ και οι ποδοσφαιριστές φαίνονται απρόθυμοι να μπουν ξανά στο γήπεδο. Δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν την Μπαρτσελόνα να μην αγωνίζεται ακόμη κι αν υπάρξει αντίθετη απόφαση από την Ομοσπονδία, γεγονός που έφερε και… απειλές από την πλευρά της δεύτερης.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της La Liga τόνισε ότι κάνουν τα πάντα για να ξανά αρχίσει το πρωτάθλημα κι αν κάποια ομάδα δεν συμμετάσχει, θα υποστεί τις συνέπειες.

«Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζουμε σενάριο διακοπής. Κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε και είμαι αισιόδοξος πως αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης», ανέφερε αρχικά ο Χαβιέρ Τάμπας και πρόσθεσε: «Μία τέτοια απόφαση μπορεί να κάνει κακό σε όλους μας. Εάν μια ομάδα αρνηθεί, θα υποστεί τις συνέπειες. Το ποδόσφαιρο είναι βιομηχανία για την Ισπανία με 180.000 θέσεις εργασίας. Αυτό που κοιτάμε είναι το κοινό συμφέρον».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις