Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ο Αυγενάκης πρότεινε δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για γιατρούς και νοσηλευτές

Κορονοϊός: Ο Αυγενάκης πρότεινε δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για γιατρούς και νοσηλευτές
ΦΩΤΟ intime

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έστειλε επιστολή στις ομάδες της Superleague, της Basket League, αλλά και τις Volley League, ζητώντας να διατεθούν εισιτήρια διαρκείας για όλους όσους “παλεύουν” να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός στα ελληνικά νοσοκομεία.

Πιο συγκεκριμένα και στο πλαίσιο της επιβράβευσης του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού του ΕΣΥ, ο Αυγενάκης πρότεινε στις ομάδες να προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, σε αυτούς που βρίσκονται στην… πρώτη γραμμή της “μάχης” την περίοδο που ο κορονοϊός απειλεί τις ζωές όλου του κόσμου.

Η επιστολή έφθασε στους προέδρους της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, και της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο, τους οποίους και ζητά να παροτρύνουν σχετικά τις ομάδες μέλη τους.

Η επιστολή του Αυγενάκη

«Αγαπητέ κ. πρόεδρε,
Όπως καλά γνωρίζετε, η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης μάχονται εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού. Στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ζωής όλων μας βρίσκονται οι ιατροί και οι νοσηλευτές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Η σπουδαιότητας της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους είναι κομβική εν μέσω σοβαρών δυσχερειών και με κινδύνους, ακόμα και για τη ζωή τους.

Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς των ιατρών και νοσηλευτών του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σας παρακαλώ να προτείνεται σε όλα τα μέλη σας τη δωρεάν παροχή σε αυτούς, στοχευμένα και ονομαστικά, ενός ποσοστού, προτείνουμε τουλάχιστον 3%, των εισιτηρίων διαρκείας της κάθε ομάδας μέλους σας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις