Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ποδοσφαιριστές πουλάνε πίτσες και κέικ στη διακοπή του πρωταθλήματος (pic)

Κορονοϊός: Ποδοσφαιριστές πουλάνε πίτσες και κέικ στη διακοπή του πρωταθλήματος (pic)
ΦΩΤΟ twitter

Δύο ποδοσφαιριστές στη Γουατεμάλα ξεκίνησαν να πουλάνε πίτσες και κέικ για να κερδίσουν κάποια χρήματα στην περίοδο που το πρωτάθλημα της χώρας έχει διακοπεί, από όταν ο κορονοϊός “χτύπησε” τη χώρα.

Ο Αργεντινός Λεάντρο Ροντρίγκες αξιοποίησε τις ιταλικές του ρίζες και άρχισε να φτιάχνει με τη σύντροφό του πίτσες στο σπίτι, ενώ ο Βραζιλιάνος Πάτρικ Μαϊά έκανε κάτι αντίστοιχο με διάφορα είδη κέικ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν να πληρωθούν αρκετούς μήνες από την ομάδα τους, καθώς ο κορονοϊός έχει “παγώσει” τα πάντα και στη Γουατεμάλα και βρήκαν έτσι την ευκαιρία να βγάλουν έξτρα χρήματα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στη ζωή τους.

«Έχουμε σταματήσεις τις προπονήσεις εδώ και δύο μήνες αν και ο σύλλογος που έχει δώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθώ. Η κοπέλα μου με επισκέφθηκε και τρεις μέρες αργότερα έκλεισαν τα σύνορα. Της αρέσει να μαγειρεύει και δημοσιεύσαμε φωτογραφίες στα social media.

Ο κόσμος άρχισε ρωτάει εάν μπορεί να αγοράσει κάποια φαγητά. Βλέποντας πως οι απολαβές μου έχουν πέσει αποφασίσαμε να προχωρήσουμε την ιδέα μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε παραγγέλλοντας μέσω whatsapp, facebook και instagram, ενώ ένα παιδί με το μηχανάκι του κάνει τις διανομές. Καταγόμαστε από την Ιταλία και έτσι ξέρουμε να φτιάχνουμε πίτσα», σχολίασε σχετικά ο Ροντρίγκες.

https://twitter.com/FactorGuatemala/status/1257297717308674048

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις