Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός: Θετικός ο προπονητής της Ελπίδων της Κροατίας πριν το ματς με την Ελλάδα!

Κορονοϊός: Θετικός ο προπονητής της Ελπίδων της Κροατίας πριν το ματς με την Ελλάδα!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού -και νυν προπονητής της Εθνικής Ελπίδων της Κροατίας- Ιγκόρ Μπίτστσαν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ενόψει μάλιστα της αναμέτρησης με την Ελλάδα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Ελπίδων της Κροατίας, καθώς όπως μετέδωσε η κροατική ιστοσελίδα “Sportske novosti”, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Μπίτστσαν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μαζί με όλο του το επιτελείο!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ, δεν θα κάτσει -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- στον πάγκο της ομάδας στο προσεχές παιχνίδι με την Ελλάδα στις 3 Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ αναμένεται να μην είναι στον πάγκο ούτε στις 7 Σεπτεμβρίου που οι Κροάτες αντιμετωπίζουν την Τσεχία.

Ο τεχνικός της U17 των Κροατών, Τόμισλαβ Ρουκάβινα, και ο στενός του συνεργάτης θα αναλάβουν την Εθνική ομάδα της Ελπίδων όπως διατείνεται η ομοσπονδία της χώρας, ενώ όπως είναι φυσικό μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί και στο στρατόπεδο της “γαλανόλευκης” με αυτές τις εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις