Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο Θανάσης μου είπε να υπογράψω στον Παναθηναϊκό»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ο Θανάσης μου είπε να υπογράψω στον Παναθηναϊκό»
Intime.gr

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δυο χρόνια και παραδέχθηκε ότι -όπως κάνει πάντα- το… κουβέντιασε πρώτα με τα αδέρφια του (Γιάννη και Θανάση) πριν υπογράψει στους “πράσινους”, αναφέροντας μάλιστα ότι ο δεύτερος τον προέτρεψε να φορέσει τη φανέλα με το “τριφύλλι”.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αυτής της ομάδας. Νιώθω υπερηφάνεια και είμαι έτοιμος να μπω στο παρκέ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, μιλώντας στο paobc.gr.

Όσο για το αν συμβουλεύτηκε τον Γιάννη και τον Θανάση πριν αποφασίσει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ρώτησα και τον Θανάση και τον Γιάννη. Πάντα ρωτάω τα αδέρφια μου για τις προτάσεις που έχω. Ο Θανάσης μου είπε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα, μου είπε να αποδεχθώ την πρόταση και εγώ τον άκουσα».

Σε ερώτηση αναφορικά με τους στόχους που θέλει να εκπληρώσει με το «τριφύλλι» ο 25άχρονος άσος απάντησε ότι: «Ο στόχος μου με τον Παναθηναϊκό είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, να είμαστε πρωταθλητές στην Ελλάδα και να φτάσουμε στο Final Four της Ευρωλίγκας».

Σχετικά με τον Εργκίν Αταμάν σημείωσε: «Ο κόουτς Αταμάν είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ένας δυνατός χαρακτήρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του».

Ο Κώστας έχει βρεθεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει αγώνες του Παναθηναϊκού, από την εποχή που ο αδερφός του Θανάσης φορούσε την πράσινη φανέλα αλλά και αργότερα. Οπότε, μπορεί να αντιληφθεί τα συναισθήματα που δημιουργεί ένα γεμάτο γήπεδο: «Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι ένα τρομερό γήπεδο, το καλύτερο της Ευρωλίγκας. Ανυπομονώ πραγματικά να δω τον κόσμο και να ακούσω το θόρυβο που δημιουργείται. Σας περιμένω όλους εκεί», ανέφερε.

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι ελπίζω να σας δω εδώ, στο ΟΑΚΑ. Να είναι συνέχεια γεμάτο και να ζητωκραυγάζετε για την ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις