Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κώστας Μανωλάς: «Δίκαιες οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς μας»

Κώστας Μανωλάς: «Δίκαιες οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς μας»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κώστας Μανωλάς δίνει “μάχη” με τη Σαλερνιτάνα για την παραμονή στη Serie A, αλλά η ισοπαλία (2-2) με τη Σασουόλο δεν βοήθησε την ομάδα του και έφερε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς.

Η Σαλερνιτάνα βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά στο ματς, αλλά παρότι έφθασε στην ισοφάριση, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και παρέμεινε στην τελευταία θέση της Serie A, με τον Κώστα Μανωλά να δίνει δίκαιο στους οπαδούς της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Μανωλά

«Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσανε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. 

Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά. Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο Αρέκι, όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες. Είναι λογικό, είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις