Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κώστας Νεστορίδης: Το συγκινητικό τελευταίο μήνυμά του

Κώστας Νεστορίδης: Το συγκινητικό τελευταίο μήνυμά του

Ο Κώστας Νεστορίδης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (12/12), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ και το ελληνική ποδόσφαιρο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ λέει σήμερα (16/12) το ύστατο χαίρε στον θρυλικό Κώστα Νεστορίδη, με τον γιο του να μεταφέρει τα συγκινητικά τελευταία λόγια του πατέρα του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Στο τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη γίνεται αναφορά στον Μίμη Παπαϊωάννου και τον Στέλιο Σεραφείδη αλλά και στο γεγονός ότι θα βρίσκεται για πάντα στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“Εγώ λοιπόν σάς χαιρετώ καί θά σάς βλέπω από ψηλά… Φεύγω Νταμπλούχος… Χορτασμένος από δόξα καί αγάπη… Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας… Θά είμαι μέσα σέ κάθε αγώνα (Το φρόντισε Ό Πρόεδρος μας!!) Στήν μοναδική μου ΑΕΚ πού τήν αγάπησα πιο πάνω καί από τήν ζωή μου..

Πάω νά κάνω δίδυμο με τόν φίλο μου τόν Μίμη… νά θυμηθούμε τά παλιά…τόν Κέρβερο Στέλιο καί πού καί που θά μας λέει καί κανά τραγούδι Ο Στελαρας …… Αντίο Σας ευχαριστώ για Τήν αγάπη πού Μου δώσατε τόσα χρόνια απλόχερα.!!”, ήταν το τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις