Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κώστας Παπανικολάου για τα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: «Αποφασισμένοι για τουλάχιστον μια νίκη στην Πόλη»

Κώστας Παπανικολάου για τα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: «Αποφασισμένοι για τουλάχιστον μια νίκη στην Πόλη»
Intime.gr

Ο Κώστας Παπανικολάου εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, μιλώντας πριν την αποχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη και τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα τα δώσουν όλα για μια νίκη στα προσεχή παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε (η σειρά των playoffs της Euroleague βρίσκεται στο 1-1).

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, ο φόργουορντ των Πειραιωτών εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν τομείς, πάνω στους οποίους πρέπει να δουλέψει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της.

«Είχα πει πριν από την σειρά με την Φενέρ ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο και δεν πρέπει να είναι εύκολο. Αλλά είχα πει κιόλας ότι δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια από τακτικής άποψης που μπορείς να αλλάξεις από παιχνίδι σε παιχνίδι, Οι δυο ομάδες έχουν ήδη παίξει 4 φορές μεταξύ τους και θα παίξουν σίγουρα τουλάχιστον άλλες δύο» είπε αρχικά ο Παπανικολάου και αναφέρθηκε στη συνέχεια τόσο στην απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας όσο και στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ενόψει Game 3:

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση και είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε στην Τουρκία. Θεωρώ ότι θα ήταν λάθος να αλλάξει η βάση μας, αφού η χρονιά έχει κυλήσει τόσο σωστά για εμας. Το σωστό είναι να πιστέψεις σε όσα σε έχουν φέρει μέχρι εδώ. Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε και να μετατρέψουμε. Δεν μπορεί όμως να αλλάξει η ομάδα την ταυτότητά της για ένα χαμένο παιχνίδι. Έχουμε χάσει κι άλλα παιχνιδια φέτος. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δύνατότητές μας και με αυτό πορευόμαστε».

Τέλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έπιασε την επιθυμητή απόδοση στα πρώτα δύο παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, είπε: «Θεωρώ πως και στα δύο παιχνίδια δεν πιάσαμε ακριβώς την απόδοση που είχαμε σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Αυτά τα παιχνιδια αποτελούν παρελθόν όμως. Σημασία έχει πόσο έτοιμοι θα είμαστε για το αυριανό παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις