Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Κώστας Παπανικολάου: Το κρυμμένο πρόσωπο και οι δακρυσμένες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της εθνικής μπάσκετ

Κώστας Παπανικολάου: Το κρυμμένο πρόσωπο και οι δακρυσμένες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της εθνικής μπάσκετ
Intime.gr

«Λύγισε» και δάκρυσε ο Κώστας Παπανικολάου, στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Λιθουανία, αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που έφερε τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Mundobasket 2023.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδας στον «τελικό» με την Λιθουανία. Ο αρχηγός της γαλανόλευκης έμεινε χωρίς πόντο στο ματς, έχοντας 0/4 από το τρίποντο και λίγο πριν το τέλος του αγώνα και την βαριά ήττα της ομάδας (92-67) εμφανίστηκε καθισμένος στον πάγκο, με σκυμμένο κεφάλι και με το πρόσωπο κρυμμένο στην πετσέτα του.

Λίγο μετά, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του sport24.gr και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, δακρύζοντας on camera, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά του.

“Με πονάει που δεν βοήθησα εγώ, δεν στάθηκα στο ύψος. Αυτό είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Εγώ νιώθω σαν να μην έδωσα αυτά που μπορούσα να δώσω σε αυτή την ομάδα. Είναι κα΄τι που αυτή τη στιγμή με πονάει, με τρώει. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι ζωή. Προχωράμε. Όλα καλά” ήταν τα λόγια… καρδιάς του αρχηγού της Εθνικής μπάσκετ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις