Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κώστας Τσιμίκας: «Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ» γράφουν οι Ιταλοί

Κώστας Τσιμίκας: «Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ» γράφουν οι Ιταλοί
Reuters

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει εντυπωσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες, με τη φετινή του παρουσία στην Λίβερπουλ. Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτηση του Έλληνα μπακ από τους “ρεντς”.

Πιο συγκεκριμένα, η «juvedipendenza» αναφέρει ότι η Γιουβέντους παρακολουθεί εδώ κι αρκετό διάστημα την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κάνει πρόταση στην Λίβερπουλ.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για ένα ποσό 13 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πειστεί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και να παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή μπακ. Η «Γηραιά Κυρία» φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του με στόχο να πλαισιώσει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Πελεγκρίνι.

«Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ, καθώς υπάρχει ο Αντριου Ρόμπερτσον, αλλά όποτε αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός. Ο 27χρονος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με το… βελούδινό του αριστερό πόδι.

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 13 εκατ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικής ποδοσφαιριστής και με τον Λούκα Πελεγκρίνι μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Μεγάλης Κυρίας», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα για τον Κώστα Τσιμίκα.

Την τρέχουσα σεζόν, ο 27χρονος Έλληνας μπακ μετράει 21 συμμετοχές, έχοντας έξι ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του στην Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις