Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κωστής Στεφανόπουλος: Η ένταση και η συγγνώμη του Βαζέχα [vid]

Κωστής Στεφανόπουλος: Η ένταση και η συγγνώμη του Βαζέχα [vid]

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (20/11) και το newsit.gr θυμήθηκε τον αξέχαστο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο το 1998.

Οι “κυανέρυθροι” είχαν επικρατήσει του “τριφυλλιού” με 1-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, χάρη σε γκολ του Ναλιτζή, και είχαν κατακτήσει το Κύπελλο.

Στον τελικό είχε δώσει για πρώτη φορά το “παρών” ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος. Κατά τη διάρκεια της απονομήςτων μεταλλίων στους ηττημένους, ο Κριστόφ Βαζέκα αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν συγκράτησε τα νεύρα του και τους απάντησε σε σκληρή γλώσσα μπροστά στον Πρώτο Πολίτη της χώρας. Ο Πολωνός επιθετικός έβγαλε, μάλιστα, το μετάλλιο του με σκοπό να το πετάξει στην εξέδρα, αλλά τον συγκράτησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Μετά από αρκετές μέρες, ο Βαζέχα ζήτησε συγνώμη από τον Κωστή Στεφανόπουλο για τη συμπεριφορά του. Να σημειωθεί πως από το 1995 μέχρι το 2005, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε παρευρεθεί αρκετές φορές σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.


Επεισόδιο με Βαζέχα στην απονομή του Κυπέλλου… από xkon1984_facebook

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε