Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Κούμαν για το Ελλάδα – Ολλανδία: «Ξαφνικά νιώθουν ότι έχουν μια ευκαιρία που δεν περίμεναν»

Κούμαν για το Ελλάδα – Ολλανδία: «Ξαφνικά νιώθουν ότι έχουν μια ευκαιρία που δεν περίμεναν»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την αναμέτρηση (16/10, 21:45) της Ολλανδίας με την Εθνική Ελλάδας στην Opap Arena για τα προκριματικά του Euro 2024 και στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος του παιχνιδιού.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Ελλάδα – Ολλανδία, ο προπονητής των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν, στάθηκε στην ευκαιρία που βλέπει μπροστά της η Ελλάδα για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 και μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα στην Opap Arena.

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία.

Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό» ανέφερε αρχικά, προτού σταθεί και στην ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του στην «OPAP Arena».

«Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είσαι έξυπνη. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό», δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις