Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κούμαν: «Ο Λαπόρτα μου εξήγησε το σχέδιο της European Super League, θέλω το καλύτερο για το σύλλογο»

Κούμαν: «Ο Λαπόρτα μου εξήγησε το σχέδιο της European Super League, θέλω το καλύτερο για το σύλλογο»

Ο Ρόναλντ Κούμαν, αν και πιέστηκε από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησε να σχολιάσει το σχέδιο και τις εξελίξεις στην Εuropean Super League, με τη Μπαρτσελόνα να εξακολουθεί να αποτελεί μέρος των «πιστών της» (μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους).

«Μίλησα χθες με τον πρόεδρο και μου εξήγησε τη θέση του συλλόγου. Εχουν συμβεί τόσα πολλά  με την Super League, που είναι καλύτερο να μην σχολιάζεις. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί και πρέπει να περιμένουμε. Θέλω το καλύτερο για τον σύλλογο. Δεν θα απαντήσω. Δεν είμαι ο εκπρόσωπος. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα, αλλά είναι φυσιολογικό να ρωτάτε. Υπάρχει τόση κίνηση από τις αντιδράσεις των ανθρώπων και πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα πάει στο τέλος. Ο πρόεδρος είναι εκείνος που πρέπει να μιλήσει», είπε ο Ολλανδός προπονητής των Καταλανών, οι οποίοι αύριο υποδέχονται την Χετάφε για το πρωτάθλημα.

 «Θα ήθελα περισσότερο να μιλήσω για τακτικές, για την ανάλυση του παιχνιδιού, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα που δεν σχετίζονται με το παιχνίδι» πρόσθεσε και πέρασε στα αγωνιστικά:

«Η πίεση υπάρχει πάντα στην Μπαρτσελόνα. Τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να παλέψουμε για να κατακτήσουμε τη LaLiga. Είναι στα χέρια μας, αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και το αύριο είναι περίπλοκο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις