Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κούτρης: Συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του μετά το χειρουργείο στο γόνατό του! (pic)

Κούτρης: Συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του μετά το χειρουργείο στο γόνατό του! (pic)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λεονάρντο Κούτρης υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στο γόνατο, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη και αμέσως μετά προχώρησε σε ανάρτηση, στη οποία έδινε το έναυσμα της επιστροφής του στα γήπεδα, ενώ έκανε συγκινητική αναφορά στη μητέρα του.

Ο άσος του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπέτις με τη Μαγιόρκα, στην οποία πρόλαβε να αγωνιστεί σε μόλις δύο ματς ως δανεικός από τους “ερυθρόλευκους”.

Την Πέμπτη (5/3) υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατό του και αμέσως μετά ανάρτησε φωτογραφία του από το νοσοκομείο, στην οποία απεικονιζόταν μαζί με τη μητέρα του για την οποία έγραψε χαρακτηριστικά “Με εσένα πάντα δίπλα μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα”. Ο διεθνής αμυντικός δέχτηκε φυσικά πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση, από πρώην και νυν συμπαίκτες του όπως οι όπως οι Τσιμίκας, Ομάρ, Σουντανί, Καπίνο, Γκιλιέρμε, Μπακασέτας, Χατζηδιάκος, Χασάν, Σιαμπάνης, Σαραμαντάς, Μαυροπάνος, Λυκογιάννης, Γκασπάρ, Κοροβέσης, Πασχαλάκης, τους οποίους και ευχαρίστησε.

“Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά και από σήμερα ξεκινάει η επιστροφή μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας ! Με εσένα πάντα δίπλα μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα” έγραψε στην ανάρτησή του ο 26χρονος άσος.

https://www.instagram.com/p/B9Zk_wmlPyw/?utm_source=ig_web_copy_link

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις