Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κοζώνης ή τίποτα

“Η ΑΕΚ χρειάζεται μεγαλομέτοχο και πρόεδρο και ελπίζω αυτός να είναι ο Κοζώνης” δήλωσε ο Νίκος Θανόπουλος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Θανόπουλος παραδέχτηκε την δραματική οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και χαρακτήρισε “μονόδρομο” τη λύση Κοζώνη.

Ο Νίκος Θανόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου η οποία όπως ο ίδιος είπε ελπίζει να είναι η τελευταία του ως πρόεδρος του συλλόγου: “Δεν μπορώ να εξευτελίζεται άλλο ο ρόλος του προέδρου της ΑΕΚ. Για αυτό το λόγο έχω θέσει την παραίτηση μου στον κ. Νοτιά, εν γνώσει του κ. Κοζώνη”.

Όσον αφορά για το Μπομπ Κοζώνη που είναι υποψήφιος αγοραστής της ΑΕΚ ο Νίκος Θανόπουλος τόνισε: “Χθες το βράδυ μίλησα με τον κ.Κοζώνη και μου είπε να σας μεταφέρω ένα μήνυμα ότι είναι δηλαδή στη φάση της έρευνας και ότι μιλάει μια φορά και θα το κάνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η έρευνα. Εμείς του παρέχουμε όλα τα στοιχεία”. 
Ενώ πρόσθεσε ότι έχουν ελεγχθεί τα οικονομικά του κ.Κοζώνη από την Morgan Stanley.
 

Για την εγγυητική επιστολή ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανέφερε: “Εγώ το βλέπω εύλογο να τη ζητά ο κ.Κοζώνης αλλά οι μέτοχοι δεν μπόρεσαν να την βγάλουν. Περισσότερο πιστεύω λόγω ασυνεννοησίας και γιατί ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Πιστεύω όμως ότι ο κ.Νοτιάς και ο κ.Κοζώνης θα βρουν λύση. Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της”.

Αναφέρθηκε και στην περίοδο προεδρίας του Ντέμη Νικολαϊδη λέγοντας ότι χάθηκε μοναδική ευκαιρία για οικονομική εξυγίανση της ΑΕΚ. 

Πιστεύω ότι έγινε λάθος διαχείριση χρημάτων από την ομάδα Νικολαϊδη. Σαφώς και έχει ευθύνη η διοίκηση Νικολαϊδη, κυρίως στο θέμα του Φερέρ, όταν οι μέτοχοι ξέφυγαν στις μετεγγραφές. Έχει κάνει πολλά καλά στην ΑΕΚ ο Νικολαϊδης όπως το ότι έδωσε όραμα στον κόσμο της. Δεν φτάνει όμως μόνο ο ρομαντισμός και τα τραγουδάκια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε