Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Πάει για νίκη – πρόκριση μέσα στην Τούμπα

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Πάει για νίκη – πρόκριση μέσα στην Τούμπα
Reuters

Δεν τα κατάφερε! Ήττα για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Κράσνονταρ, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα play offs του Champions League (2-1). Σε μια εβδομάδα ο επαναληπτικός της Τούμπας, εκεί που θα κριθεί η πρόκριση στους “λαμπερούς” ομίλους.

Μετά τις σπουδαίες προκρίσεις επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην πρώτη από τις δυο μάχες του με την Κράσνοντας. οι Ρώσοι επικράτησαν με ανατροπή μέσα στην έδρα τους (2-1) κι έτσι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει το “εισιτήριο” την άλλη Τετάρτη στην Τούμπα, μόνο με νίκη.

 

 

 

Παρακολουθήσατε από το NewsIt.gr το LIVE του αγώνα

 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Κλεμάν Τουρπέν από τη Γαλλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανό και Ακέ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σνάιντερ.

Να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη (23.09.2020 / 22:00) στη «μάχη» της.. Ευρώπης μπαίνει και ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» την Ομόνοια με στόχο να πάρει σκορ πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο.

Στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης μπαίνει και η ΑΕΚ. Την Πέμπτη, στις 21:30, θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν, σε νοκ άουτ παιχνίδι στην Ελβετία. Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση θα αγωνιστεί στα play off του Europa League για μία θέση στους ομίλους με τη νικήτρια του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα Τσερνίγκοφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις