Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κραυγή αγωνίας από τον Μίτσελ για την μητέρα του: “Χρειάζονται τεστ κορονοϊού στα γηροκομεία”

Κραυγή αγωνίας από τον Μίτσελ για την μητέρα του: “Χρειάζονται τεστ κορονοϊού στα γηροκομεία”
ΦΩΤΟ Intime

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αναφέρθηκε στην δραματική κατάσταση που επικρατεί στα γηροκομεία της Ισπανία, σε ένα από τα οποία βρίσκεται και η μητέρα του, κάνοντας έκκληση στην κυβέρνηση να γίνουν τεστ για τον κορονοϊό.

Ο Μίτσελ, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Μεξικό καθώς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πούμας, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις συνθήκες που επικρατούν στα γηροκομεία της Ισπανίας λόγω  του κορονοϊού.

Click4more: Ισπανία: Νέα αύξηση των ημερήσιων θανάτων από κορονοϊό! 440 το τελευταίο 24ωρο

“Δεν επιτρέπουν ούτε σε εμάς να κάνουμε κάποιου τέτοιου είδους δωρεά, να δώσουμε δηλαδή εμείς τα τεστ για να εξεταστούν όσοι μένουν στο γηροκομείο. Δεν μας το επιτρέπει το υπουργείο Υγείας. Το πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό. Αυτό μας λένε οι υπεύθυνοι” είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, του οποίου η μητέρα διαμένει σε γηροκομείο της Ιβηρικής χώρας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απηύθηνε έκκληση προς την κυβέρνηση της χώρας να πάρει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα καθώς η κατάσταση χειροτερεύει, αφού έχουν βρεθεί ακόμα και νεκροί ηλικιωμένοι που είχαν απλά παρατηθεί εντός των γηροκομείων. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις