Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρεμονέζε – Μίλαν 0-0: «Έχασαν έδαφος» οι Μιλανέζοι στην κούρσα για το πρωτάθλημα

Κρεμονέζε – Μίλαν 0-0: «Έχασαν έδαφος» οι Μιλανέζοι στην κούρσα για το πρωτάθλημα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μίλαν, απόντος του Ολιβιέ Ζιρού δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Κρεμονέζε, μένοντας στο 0-0 και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο της Serie A, Νάπολι.

Η Μίλαν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, χωρίς να καταφέρει όμως να γίνει ουσιαστική και να απειλήσει την σκληροτράχηλη ομάδα της Κρεμόνα.

Οι Ντίας και Μεσίας απείλησαν για τους ροσονέρι στο πρώτο ημίχρονο, δίχως αποτέλεσμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Οριγκί ακυρώθηκε αφού υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιντ.

Το 0-0, έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα του Πιόλι να χάνει έδαφος στη κούσα του πρωταθλήματος μένοντας 8 βαθμούς από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Κρεμονέζε: Καρνσεσέκι, Άιβου, Μπιανκέτι, Βάσκες, Γκιλιόνε (62′ Σερνικόλα), Εσκαλάντε, Καστανιέτι (70′ Πικέλ), Βαλέρι (88′ Κουαλιάτα), Αφένα Τζαν (62′ Μπουοναϊούτο), Μεϊτέ, Τσιοφάνι (63′ Οκερέκε).

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Τιό (60′ Καλουλού), Κιάερ, Τομόρι, Μεσίας, Μπενασέρ, Τονάλι (83′ Κρούνιτς), Τουρέ, Ντίαθ (74′ ντε Κετελάρε), Ρέμπιτς (83′ Λάζετιτς), Οριγκί. (60′ Λεάο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις