Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρις ή Ντα Κόστα

Εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό με τον Κρις να είναι ο πρώτος στόχος και τον Ντα Κόστα εναλλακτική λύση.

Ο κεντρικός αμυντικός της Λιόν αποτελεί διακαή πόθο του Νίκου Νόπλια όμως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Το θετικό για τους πράσινους είναι πως ο Κρις δεν δέχεται την μείωση αποδοχών που του προτείνει η γαλλική ομάδα, ωστόσο το κασέ του αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Χρήματα που δύσκολα θα δωθούν για συμβόλαιο κεντρικού αμυντικού.
 
Την ίδια ώρα ο Κάρλος Φρέιτας εξετάζει και άλλες λύσεις με πιο ενδιαφέρουσα αυτή του στόπερ της Γούστ Χαμ, Μανουέλ Ντα Κόστα. Πρόκειται για έναν ικανότατο αμυντικό στα 24 του χρόνια, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Φρέιτας γνωρίζει αρκετά καλά τον παίκτη, αφού έχει αγωνιστεί στην εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας (έχει γεννηθεί στη Γαλλία, έχει πατέρα Πορτογάλο και μητέρα Μαροκινή). Την περσινή σεζόν ο 24χρονος στόπερ, ύψους 1.91, έπαιξε σε 16 ματς (15 για το πρωτάθλημα και μία για το Λιγκ Καπ Αγγλίας) και πέτυχε δύο γκολ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Νανσί (2004-06), στην Αϊντχόφεν (2006-08), Φιορεντίνα (2008 β’), Σαμπντόρια (2009 α’) και τώρα ανήκει στη Γουέστ Χαμ (2009-).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε