Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κριστιάν Ατσού: Επίθεση από τον ατζέντη του εγκλωβισμένου Γκανέζου ποδοσφαιριστή στην Χατάισπορ

Κριστιάν Ατσού: Επίθεση από τον ατζέντη του εγκλωβισμένου Γκανέζου ποδοσφαιριστή στην Χατάισπορ
ΑΠΕ

Ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού εξαπέλυσε επίθεση προς τη Χατάισπορ, τονίζοντας πως η ομάδα αδιαφορεί για την ανεύρεσή του Γκανέζου -ο οποίος αγνοείται ακόμα μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία– ενώ μίλησε και για την καθυστέρηση των σωστικών συνεργείων.

Ο ατζέντης του Κριστιάν Ατσού, Νάνα Σετσέρε,θεωρεί πως η Χατάισπορ δείχνει αδιαφορεί για την ανεύρεση του Γκανέζου ποδοσφαιριστή, εννέα μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που «χτύπησε» την Τουρκία και τη Συρία.

Ο ατζέντης του 31χρονου ακραίου επιθετικού, μίλησε και για την καθυστέρηση των σωστικών συνεργείων, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων, κάνοντας έκκληση προς τον δήμαρχο της πόλης, προκειμένου να επιταχύνει την διαδικασία διάσωσης των αγνοουμένων, αλλά και του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Τα όσα δήλωσε:

«Πέρασαν 9 μέρες από τον σεισμό και ακόμη δεν έχουμε εντοπίσει τον Κρίστιαν (Ατσού). Βρίσκομαι στα ερείπια της κατοικίας του, στο Χατάι με την οικογένεια του Κρίστιαν.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι πέρα από κάθε φαντασία και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες για όσους επλήγησαν. Τα πράγματα κυλούν απίστευτα αργά και πολλές επιχειρήσεις διάσωσης έχουν καθυστερήσει. Εντοπίσαμε το ακριβές σημείο που βρισκόταν το δωμάτιο του Κρίστιαν και βρήκαμε δύο ζευγάρια παπούτσια που ανήκαν στον ίδιο. Ζωές χάθηκαν ελλείψει οικονομικών πόρων για τους εργάτες.

Είναι κρίμα, αλλά ο σύλλογος δεν βρίσκεται μαζί μας, στην προσπάθεια ανεύρεσης του Κρίστιαν. Η θέση τους, η επιρροή τους, σε συνδυασμό με τις γνώσεις τους θα ήταν απίστευτα σημαντικές.

Παρακαλούμε τον δήμαρχο του Χατάι, Λουτφού Σαβάς να παράσχει πρόσθετους οικονομικούς πόρους για να επιταχύνει την διαδικασία των σωστικών συνεργείων. Χρειαζόμαστε επίσης έναν μεταφραστή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις