Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κριστιάν Ατσού: Το μοιραίο γκολ που τον κράτησε στην Τουρκία και τον οδήγησε στον θάνατο

Κριστιάν Ατσού: Το μοιραίο γκολ που τον κράτησε στην Τουρκία και τον οδήγησε στον θάνατο
Reuters

Ένα νικητήριο γκολ και μια απόφαση της στιγμής τον… έφεραν στο θάνατο. Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε νεκρός σε χαλάσματα, μετά τον φονικό σεισμό που συντάραξε Τουρκία και Συρία και όπως αποκαλύπτεται, την λίγες ώρες πριν είχε αποφασίσει να μην αναχωρήσει από την γειτονική χώρα.

Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε νεκρός κάτω από το κτίριο όπου έμενε στη νότια Τουρκία μετά τον τεράστιο σεισμό της περασμένης εβδομάδας, όπως δήλωσε ο Τούρκος μάνατζερ του πρώην εξτρέμ της Τσέλσι.

«Το άψυχο σώμα του Ατσού βρέθηκε κάτω από τα ερείπια», είπε ο Μουράτ Ουζουνμεχμέτ στους δημοσιογράφους στο Χατάι, όπου βρέθηκε το σώμα του αθλητή. «Προς το παρόν, εξακολουθούν να ανασύρουν περισσότερα αντικείμενα. Βρέθηκε και το τηλέφωνό του.»

Ο Ατσού είχε προγραμματίσει να φύγει από τη νότια Τουρκία, λίγες ώρες πριν από τον σεισμό. Ο διοικητικός διευθυντής της Χατάισπορ, Φατίχ Ιλέκ, αποκάλυψε ότι ο Γκανέζος είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου (23:00) -για να δει την οικογένειά του στη Γαλλία- μία ημέρα πριν από τον σεισμό, αλλά τα ακύρωσε μετά από δικό του νικητήριο γκολ στο 90+7′ του αγώνα της Χατάισπορ απέναντι στην Κασίμπασα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις