Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν ο Λιονέλ Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα τελειώνω από το ποδόσφαιρο»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν ο Λιονέλ Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα τελειώνω από το ποδόσφαιρο»
Reuters

Μια δήλωση – βόμβα που όμως έμεινε… στα λόγια, είχε κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σχετικά με τη Χρυσή Μπάλα και την αντιπαλότητα του με τον Λιονέλ Μέσι.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι οι παίκτες που -πάνω από μια δεκαετία- κατάφεραν να συγκεντρώσουν στα… πόδια τους τα “μεγάλα” ατομικά βραβεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, φτάνοντας την αγωνιστική τους αντιπαλότητα στα… ύψη και αλλάζοντας για πάντα το άθλημα.

Αυτοί που μονοπώλησαν τις κατακτήσεις του βραβείου της “Χρυσής Μπάλας”, με εξαίρεση το 2018, χρονιά που ξεχώρισε ο Λούκα Μόντριτς. Μια βιογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, αποκαλύπτει μια ιδιαίτερη… υπόσχεση από μεριάς του Πορτογάλου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2019, σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι κέρδιζε την Χρυσή Μπάλα!

Σύμφωνα με την “Equipe”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είχε πει το 2019 στον συγγραφέα της βιογραφίας του πως «αν ο Μέσι πάρει φέτος τη Χρυσή Μπάλα, θα αφήσω το ποδόσφαιρο. Είναι εύκολο να μένεις στη φούσκα σου, όταν έχεις επιτυχία. Ρίσκαρα με τη μετακόμισή μου στο Τορίνο. Άλλαξα ομάδα, πρωτάθλημα, κουλτούρα. Επομένως αν ο Μέσι πάρει τη Χρυσή Μπάλα, εγώ θα αποχωρήσω».

Για την… ιστορία, ο Λιονέλ Μέσι πήρε την Χρυσή Μπάλα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (δεύτερος εκείνης της ψηφοφορίας) δεν έκανε πράξη την «απειλή» του και συνέχισε κανονικά το ποδόσφαιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις