Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έρχεται πρόταση “βόμβα” από Τσέλσι! Η… κίνηση του Μέντες

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έρχεται πρόταση “βόμβα” από Τσέλσι! Η… κίνηση του Μέντες
Reuters

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia (Γιουβέντους – Νάπολι) αλλά την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα τον εμπλέκουν σε ένα μετεγγραφικό σήριαλ… εκατομμυρίων. Ο ατζέντης του Πορτογάλου, Χόρχε Μέντες, φέρεται να έπεισε την Τσέλσι να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και το διάστημα του… εγκλεισμού υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα, που τον παρουσίασαν να σκέφτεται τόσο την ανανέωση της συνεργασίας του με τη “βέκια σινιόρα”, όσο και μια νέα μετεγγραφή.

Σύμφωνα όμως με το Calciomercato, ο ατζέντης του ηγέτη της Γιουβέντους, Χόρχε Μέντες, έριξε… γέφυρες στην πλευρά της Τσέλσι, προκειμένου να εξασφαλίσει το… τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στον 35χρονο επιθετικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μέντες έπεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, για να κινηθεί για την απόκτηση του “CR-7”, προσφέροντας στη Γιουβέντους 120 εκατ. ευρώ! Θυμίζουμε πως οι «μπιανκονέρι» είχαν αγοράσει τον Πορτογάλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, βγάζοντας από τα ταμεία τους το ποσό των 112 εκατ. ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις