Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτσι αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτσι αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από τρία χρόνια στο Τορίνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί παρελθόν για τη Γιουβέντους και θα επιστρέψει στην Αγγλία για να φορέσει για δεύτερη φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την μετεγγραφή πάντως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν αναφέρθηκε καθόλου στους “κόκκινους διαβόλους”, αλλά αντίθετα αποχαιρέτησε τους οπαδούς της “γηραιάς κυρίας”, με μία ανάρτηση στο instagram.

Το “αντίο” του Ρονάλντο στη Γιουβέντους

Σήμερα φεύγω από μια απίθανη ομάδα, την μεγαλύτερη στην Ιταλία και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου για την Γιουβέντους και πάντα θα αγαπάω το Τορίνο μέχρι να πεθάνω. Οι οπαδοί της ομάδας πάντα με σεβόντουσαν και εγώ προσπάθησα να ευχαριστήσω αυτόν τον σεβασμό παλεύοντας για αυτούς σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σεζόν, σε κάθε διοργάνωση. Στο τέλος, μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να συνειδητοποιήσουμε πως καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Όχι όλα όσα θέλαμε, μα ακόμη και έτσι γράψαμε μια πανέμορφη ιστορία μαζί.

Θα είμαι πάντας ένας από εσάς. Είστε μέρος της ιστορίας μου και εγώ νιώθω μέρος της δικής σας ιστορίας. Ιταλία, Γιουβέντους, Τορίνο, οπαδοί της Γιουβέντους, θα είστε πάντα στην καρδιά μου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις