Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες ανύπαντροι και «παράνομοι» στη Σαουδική Αραβία

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες ανύπαντροι και «παράνομοι» στη Σαουδική Αραβία
Reuters

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες “έλαμψαν” στον αγωνιστικό χώρο της Αλ Νασρ, κατά την παρουσίαση του Πορτογάλου επιθετικού. Η σχέση που θεωρείται παράνομη στην Σαουδική Αραβία και τα… στραβά μάτια των Αρχών.

Η Σαουδική Αραβία βιώνει τα τελευταία 24ωρα τη «Ροναλντομανία», από την στιγμή που η Αλ Νασρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έως τον Ιούνιο 2025 με συνολικές αποδοχές που φτάνουν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, τα 500 εκατομμύρια ευρώ (!).

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε στους φιλάθλους του τη μεγαλύτερη μετεγγραφή στην ιστορία της, και την πιο ακριβή στον κόσμο, με τους οπαδούς να γεμίζουν το “Mrsool Park” του Ριάντ και να βλέπουν τον Πορτογάλο επιθετικό να “αποθεώνεται” εντός αγωνιστικού χώρου και να έχει στο πλάι του τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα πέντε τους παιδιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

Μια εικόνα -όμως- που στην Σαουδκή Αραβία θεωρείται “προβληματική”! Αν και οι δυο τους είναι χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει και παιδιά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες δεν είναι παντρεμένοι.

Ο “CR 7” δεν το… έχει πάρει το κορίτσι, μια συνθήκη που εγείρεται το ερώτημα αν ο διεθνής Πορτογάλος και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τον νόμο, αφού στο συντηρητικό βασίλειο απαγορεύεται στα ζευγάρια να συζούν, αν δεν έχουν παντρευτεί.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

Η ισπανική “Marca” επικαλείται τις δηλώσεις δύο δικηγόρων από τη Σαουδική Αραβία, σχετικά με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αναφέροντας πως οι αρμόδιες Αρχές στη Σαουδική Αραβία θα κάνουν τα «στραβά μάτια».

«Αν και οι νόμοι ακόμα απαγορεύουν την συμβίωση χωρίς τα έγγραφα ενός γάμου, οι Αρχές έχουν αρχίσει να κάνουν τα “στραβά μάτια” και δεν συλλαμβάνουν κανέναν. Φυσικά, αυτοί οι νόμοι ισχύουν όταν δημιουργείται ένα πρόβλημα ή ένα έγκλημα», δήλωσε ο ένας δικηγόρος στην ισπανική εφημερίδα ενώ ο άλλος πρόσθεσε: «Οι Αρχές στη Σαουδική Αραβία στις μέρες μας δεν ασχολούνται με αυτά τα θέματα (στην περίπτωση ξένων υπηκόων), όμως ο νόμος εξακολουθεί να απαγορεύει την συμβίωση εκτός γάμου».

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις