Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Bάζουμε στα παιδιά μας βίντεο με άλλα που δεν έχουν φαγητό»

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Bάζουμε στα παιδιά μας βίντεο με άλλα που δεν έχουν φαγητό»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, έδωσε συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση για να προωθήσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη ζωή της, ενώ κάποιες ατάκες της προκάλεσαν σχόλια στα social media.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες χαρακτήρισε “γενναιόδωρη” χώρα τη Σαουδική Αραβία και μίλησε για την καριέρα ρτου Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι δεν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ισπανίδα μίλησε επίσης για τη γνωριμία της με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τη ζωή της δίπλα του, δείχνοντας για μία ακόμη φορά τον… έρωτά της για τον ποδοσφαιριστή της Αλ Νασρ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο χαμό του παιδιού της, ενός από τα δίδυμα, μετά τη γέννα και έδειξε ένα τατουάζ αγγέλου που έχει κάνει για εκείνο. Επίσης εμφάνισε στην κάμερα και ένα δεύτερο τατουάζ με τα αρχικά των ονομάτων τους με τον Ρονάλντο και μία καρδιά, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δείξει και το τρίτο της στη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix.

Ήταν όμως οι ατάκες για τα παιδιά της, που προκάλεσαν πλήθος σχολίων. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες αστειεύτηκε ότι συμπαθεί μόνο τα δικά της παιδιά, ενώ τόνισε ότι προσπαθεί να τους δείξει ότι υπάρχει και φτώχεια γύρω τους, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ρονάλντο προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Κατά καιρούς τα βάζω σε βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις