Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξαφνική επίσκεψη και… γκάζια από Μελισσανίδη! “Δεν σέβεστε την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Δεν ξέρετε που παίζετε!”. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ βρέθηκε στην προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” την Τρίτη, εκεί όπου εξέφρασε τα μεγάλα παράπονα του προς τους παίκτες της Ένωσης, για την πορεία της ομάδας.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην προπόνηση της ΑΕΚ έκανε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εκεί όπου μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ σε έντονο ύφος για την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο και την εξωγηπεδική συμπεριφορά τους.

Έχοντας στο πλάι του τους Μπάγεβιτς και Μοράις, ο “Τίγρης” εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Κάποιοι ακόμη δεν ξέρετε που βρίσκεστε και δεν είστε συγκεντρωμένοι. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Παίξαμε και ένα φιλικό που έμαθα πως δεν τα πήγαμε καλά. Άλλοι μιλάτε σε κινητά, άλλοι βγάζετε selfie, άλλοι δεν ξέρω εγώ τι ακριβώς… Δεν έχετε κανένα πρόβλημα από την ομάδα”.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Μελισσανίδης είχε και καλά λόγια να πει στην ομιλία του, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την εικόνα και τον επαγγελματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Πάντως, έκανε και συστάσεις για τις επαφές των παικτών με τους δημοσιογράφους και τις συχνές διαρροές στον Τύπο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε