Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξεκάθαρος ο Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: «Το σωστό θα ήταν να έχει αναβληθεί το παιχνίδι»

Ξεκάθαρος ο Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές: «Το σωστό θα ήταν να έχει αναβληθεί το παιχνίδι»
ΦΩΤΟ intime

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε την απόφαση της Euroleague να μην αναβάλλει το Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 26η αγωνιστική της Euroleague, το οποίο και ολοκληρώθηκε με 87-82 υπέρ της ομάδας του.

Παρά τη νίκη της Εφές, ο Αταμάν ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο το σωστό θα ήταν να αναβληθεί το παιχνίδι, όπως είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Πρώτα από όλα για τις καταστάσεις, θέλω να πω ότι ήταν εντυπωσιακό που η πρώτη βοήθεια που ήρθε ήταν από την Ελλάδα και στην ελληνική τηλεόραση παίζονταν τουρκικά τραγούδια. Πιστέψτε με ότι η Τουρκία είναι δίπλα στην Ελλάδα. Για μένα το σωστό θα ήταν να έχει αναβληθεί το παιχνίδι σε μια καλύτερη κατάσταση.

Αν η ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε την απόφαση να μην παίξουμε, θα το κάναμε και ενημέρωσα πως ακόμα και αφού είχαμε έρθει πως αν αποφασιστεί να μην γίνει το ματς, εμείς θα φεύγαμε με ιδιωτική πτήση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και της Euroleague. Δεν είχε να κάνει με εμάς».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις