Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξεκινάει προπονήσεις με την Ντόρτμουντ ο Γιουσέιν Μπολτ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Χανς Βάτσκε αποκάλυψε πως ο Γιουσέιν Μπολτ θα κάνει προπονήσεις με την Ντόρτμουντ το προσεχές διάστημα. “Δεν είναι αστείο, ούτε πρόκειται για κάποιο κόλπο μάρκετινγκ”, δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας.

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο λατρεύει το ποδόσφαιρο και δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να παίξει μπάλα, φιλοδοξώντας να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τους επόμενους μήνες, θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με την Ντόρτμουντ. “Δεν είναι αστείο, ούτε πρόκειται για κάποιο κόλπο μάρκετινγκ. Ο ιδιοκτήτης της Puma, Μπγιορν Γκούλντεν, είναι μέλος και του δικού μας Δ.Σ. μας ενημέρωσε ότι ο Γιουσέιν θέλει να προπονηθεί με την ομάδα. Εμείς φυσικά είμαστε θετικοί σε κάτι τέτοιο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον προπονητή μας, Τόμας Τούχελ”, τόνισε ο Χανς Βάσκε.

“Σίγουρα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε μία εβδομάδα κατά την οποία θα έχουμε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα όμως θα συμβεί κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος”, ανέφερε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας στην Bild.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε