Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ξέρανε” τη Ν. Σμύρνη ο Πανθρακικός! Στο 93′ η ισοφάριση

“Ξέρανε” τη Ν. Σμύρνη ο Πανθρακικός! Στο 93′ η ισοφάριση

“Πάγωσε” η Ν. Σμύρνη… Ισως κάποιοι από τους “κυανέρυθρους” να είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο, όταν ο Πανθρακικός κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) τον Πανιώνιο και να πάρει το “Χ” στο ’93 με τον Ντιγκινί

Δυνατά θέλησαν να μπουν αμφότερες οι ομάδες στο ματς και από νωρίς έδειξαν ότι επιθυμία τους ήταν ένα γρήγορο γκολ, με τις εκατέρωθεν φάσεις που δημιούργησαν στο πρώτο δεκάλετπο της αναμέτρησης.
Πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο Πανιώνιος στο 21′ και εντέλει το πέτυχε 17 λεπτά αργότερα… Αρχικά είχε δοκάρι σε σουτ του Βιγιάλμπα από τα αριστερά και στο 38′ ύστερα από παράλληλο γύρισμα του Μπακασέτα, ο Καραμάνος προωθήθηκε και με πλασέ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Αθανασιάδη και άνοιξε το σκορ (1-0).
Ωστόσο, ως εκείνο το σημείο το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι και είχε σχετικά καλό ρυθμό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πατούσε καλύτερα και στην αρχή του πίεσε και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά η υπεροχή του δεν κράτησε πολύ… Από το 60′ και έπειτα ο Παναθρακικός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε με γεμίσματα στην περιοχή απ’ τα άκρα.
Εκτοτε άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες που θα τον φέρουν κοντά στην ισοφάριση. Στο 72′ έπειτα από επικίνδυνη σέντρα του Χαβίτο απ’ τα δεξιά, ο Ντιγκινί βρισκόταν ένα βήμα πίσω και δεν μπόρεσε να προφτάσει την μπάλα…
Και η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερφά στο 85′ ήταν καλή, καθώς η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Το γκολ που τόσο πολύ κυνηγούσε ο Πανθρακικός ήρθε στις καθυστερήσεις και μάλιστα στο τρίτο λεπτό αυτών… Η μπαλιά του Ηλιάδη στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου είχε ως αποδέκτη τον Ντιγκινί, ο οποίος “ξέρανε” τη Ν. Σμύρνη, καθώς από πλάγια θέση και δεξιά και εκτελεί ισοφάρισε για το τελικό 1-1!
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (70′ Χαλκιαδάκης), Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ριζβάνης, Χατζηισαίας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Βιγιάλμπα (77’Τασουλής), Καραμάνος, Μπακασέτας (86′ Σιώπης)
Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Μάρτινς (65′ Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μακρόπουλος (53′ Βάλτερ), Χασομέρης (82′ Νικόλτσης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε